UWAGA!

Polskie Normy zamieszczone na tym serwerze chronione są prawem autorskim.

Pliki nie mogą być kopiowane, drukowane w całości i udostępniane w jakiejkolwiek formie.


Wyszukaj normę:
Normy >> 67 >>
Numer grupy
w klasyfikacji ICS
Nazwa grupy w klasyfikacji ICS
67.020Technologia przetwórstwa spożywczego
67.040Produkty spożywcze. Zagadnienia ogólne
67.050Ogólne metody badań i analiz produktów spożywczych
67.060Zboża, nasiona roślin strączkowych i ich przetwory
67.080Owoce. Warzywa
67.100Mleko i przetwory mleczne
67.120Mięso, przetwory mięsne i inne produkty pochodzenia zwierzęcego
67.140Herbata. Kawa. Kakao
67.160Napoje
67.180Cukier. Wyroby cukiernicze. Skrobia
67.190Czekolada
67.200Oleje i tłuszcze jadalne. Nasiona oleiste
67.220Przyprawy. Dodatki do żywności
67.230Żywność przygotowana i wstępnie paczkowana
67.240Analiza sensoryczna
67.250Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z produktami spożywczymi
67.260Wytwórnie i wyposażenie dla przemysłu spożywczego