Polskie Normy zamieszczone na tym serwerze chronione są prawem autorskim.
Pliki nie mogą być kopiowane, drukowane w całości i udostępniane w jakiejkolwiek formie.
Numer grupy w klasyfikacji ICS | Nazwa grupy w klasyfikacji ICS |
67.020 | Technologia przetwórstwa spożywczego |
67.040 | Produkty spożywcze. Zagadnienia ogólne |
67.050 | Ogólne metody badań i analiz produktów spożywczych |
67.060 | Zboża, nasiona roślin strączkowych i ich przetwory |
67.080 | Owoce. Warzywa |
67.100 | Mleko i przetwory mleczne |
67.120 | Mięso, przetwory mięsne i inne produkty pochodzenia zwierzęcego |
67.140 | Herbata. Kawa. Kakao |
67.160 | Napoje |
67.180 | Cukier. Wyroby cukiernicze. Skrobia |
67.190 | Czekolada |
67.200 | Oleje i tłuszcze jadalne. Nasiona oleiste |
67.220 | Przyprawy. Dodatki do żywności |
67.230 | Żywność przygotowana i wstępnie paczkowana |
67.240 | Analiza sensoryczna |
67.250 | Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z produktami spożywczymi |
67.260 | Wytwórnie i wyposażenie dla przemysłu spożywczego |