UWAGA!

Polskie Normy zamieszczone na tym serwerze chronione są prawem autorskim.

Pliki nie mogą być kopiowane, drukowane w całości i udostępniane w jakiejkolwiek formie.


Wyszukaj normę:
Normy >> 67 >> 67.080 >>
Numer normyTytuł normy
PN_EN_ISO_16050_2011_UArtykuły żywnościowe -- Oznaczanie aflatoksyny B1 i sumy aflatoksyn B1, B2, G1 i G2 w zbożach, orzechach i produktach z nich otrzymanych -- Metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej
PN_EN_15829_2010_UArtykuły żywnościowe -- Oznaczanie ochratoksyny A w porzeczkach, rodzynkach, rodzynkach sułtańskich, mieszance owoców suszonych i suszonych figach -- Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego oraz detekcją fluorescency
PN_EN_15890_2010_UArtykuły żywnościowe -- Oznaczanie patuliny w soku owocowym i przecierze na bazie owoców, przeznaczonych dla niemowląt i małych dzieci -- Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą podziału w układzie ciecz-ciecz i ekstrakcją do fazy stałej oraz dete
PN_EN_15829_2010Artykuły żywnościowe Oznaczanie ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszance suszonych owoców i suszonych figach Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego i detekcją fluorescencyjną
PN_EN_15890_2012Artykuły żywnościowe Oznaczanie patuliny w soku owocowym i przecierze na bazie owoców, dla niemowląt i małych dzieci Metoda HPLC z oczyszczaniem metodą podziału w układzie ciecz-ciecz i ekstrakcją do fazy stałej oraz detekcją UV
PN_EN_12393_1_2009Żywność pochodzenia roślinnego Metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej Część 1: Warunki ogólne
PN_EN_12393_2_2009Żywność pochodzenia roślinnego Metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej Część 2: Metody ekstrakcji i oczyszczania
PN_EN_12393_3_2009Żywność pochodzenia roślinnego Metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej Część 3: Oznaczanie i badania potwierdzające